De la noi din sat.

Standard

Am citit numeroase povestiri si povestioare demne de ghidul nesimtitului. Mai ales amintiri din tren, amintiri cu haiduci etc. Eu una m-am urcat in tren si-am avut un drum lin, drept, cu manele-n ceafa si seminte aruncate de un meltean pe cizme, dar nevermind this. Cacatul mare incepe doar cand ajung la noi in sat si-mi dau seama ca e orasul fantoma a lui Wilhem Tell in care nimic nu se intampla nici macar daca ai incerca sa pui o bomba atomica in centrul orasului. E prea liniste si toata lumea sta in casa de parca  au inceput si oamenii sa hiberneze pe timpul iernii ca ultimii rahati speriati de 3 fulgi de nea si-un crivat.

Telefoane peste telefoane si nici macar un raspuns. Ah, ba da, doar unul si aparent am ramas in pana de idei pentru ca de 2 zile astept sucu` ala blestemat si vreau sa ies din casa sa nu mai raman asa antisociala si uitata de lume intr-un colt al camerei mele in care-mi rod unghiile plina de schizofrenie si multe altele ce-mi macina cerebelul.

Astept si astept si e noapte deja si-mi vine sa dansez tango pe mormantul acestui oras al nimanui in care toata lumea hiberneaza. the end.

5 responses »

    • clasa I, clasa II. e acelasi lucru pentru mine:)) nu e vorba de print si cersetor, ci de ironia noastra, a tuturor. decat sa dau 1 milion pe bilet ca sa am masa cu 3 cm mai lunga si ACEEASI VECINI MANCATORI DE SEMINTE, dau 400 de mii si am masa mai scurta:)))

      • N-ai aceeasi vecini mancatori de seminte, sunt doar batranei pasnici si business men cu laptopul in fata la clasa I. 🙂 But nevermind, eu nu ziceam sa platesti tu biletu’, ziceam sa te strecori la clasa I si sa te faci ca ploo. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s